„Rebelul“ Dayro vrea să rămână în Columbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul mijlocaşului este în discuţii cu echipa Santa Fe Corporacion Deportiva. Gigi Becali vrea 800.000 de euro în schimbul jucătorului. Dayro Moreno a lipsit nemotivat de la primele două antrenamente ale sezonului 2009-2010, iar conducătorii Stelei îi transmit că nu va scăpa nepedepsit.

Dayro Moreno îşi doreşte cu orice preţ să scape de Steaua, motiv pentru care şi-a închis telefoanele şi nu a mai dat niciun semn de viaţă de când a plecat în vacanţă.

Decarul roş-albaştrilor este presat de soţia sa, Paola, însărcinată în trei luni, să rămână în Bogota, acolo unde cei doi şi-au cumpărat recent un apartament.

Deocamdată, conducătorii Stelei susţin că-l vor amenda drastic pentru că nu s-a prezentat la primele două antrenamente din noul sezon, însă este foarte posibil ca în următoarele zile mijlocaşul să se despartă oficial de clubul patronat de Gigi Becali.

Gigi îl ameninţă: „N-o să pleci gratis!“

Impresarul columbianului, Alvaro Muñoz Castro, încearcă să îi găsească atacantului o nouă echipă, după acesta a precizat că nu mai vrea să rămână la Steaua. 

Una dintre formaţiile interesate ar fi  Santa Fe Corporacion Deportiva din Bogota, acolo unde mai joacă şi colegii săi de la naţională, Agustin Julio, Jairo Suárez şi Luis Fernando Mosquera.

„Dayro Moreno nu va pleca niciodată de la noi ca jucător liber. Cine îl învaţă aşa, îl învaţă de rău, pentru că el mai are trei ani de contract cu noi. Aş vrea să-l vând pe un milion de euro, dar îl dau şi pe 800.000”, a spus patronul Gigi Becali. “Nu este problema mea dacă se întoarce Dayro Moreno sau nu. Fiecare e liber să facă ce vrea”, a comentat şi fundaşul Petre Marin. 

Emeghara se întoarce la Bologna

Deşi conducătorii Stelei sperau ca să se poată baza pe serviciile lui Ifeanyi Emeghara încă de la începutul acestui sezon, Cristiano Bergodi trebuie să mai aibă încă răbdare cu nigerianul.

Fundaşul a venit la reunirea echipei de luni, dar nu s-a putut antrena alături de coechipieri, urmând să rateze şi turneul din Austria. Jucătorul n-a mai pus piciorul pe minge de aproape un an şi jumătate şi va fi nevoit să plece din nou la clinica de la Bologna, pentru un alt program de pregătire individuală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite