Colecţionarii de amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţionarii de amenzi
Colecţionarii de amenzi

Clubul Steaua a fost sancţionat de numeroase ori de către UEFA în ultimele sezoane din cauza manifestărilor suporterilor. La următoarea abatere, steliştii vor fi pedepsiţi mult mai aspru.Preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, a avertizat că UEFA va monitoriza atent următoarele meciuri pe care steliştii le vor disputa în Europa.

„În acest moment suntem cei mai expuşi şi vom avea probleme chiar şi la cea mai mică abatere de la regulamentul disciplinar. Nu va mai exista toleranţă dacă suporterii vor intra iar cu torţe sau cu bannere jignitoare. Dacă ei nu vor înţelege că suntem pe marginea prăpastiei, vom lua măsuri extreme“, a declarat preşedintele din Ghencea, Valeriu Argăseală.

„Suporterii Stelei trebuie să înţeleagă că prin gesturile lor fac un rău cluburilor şi jucătorilor. Important este să vină pe stadioane şi să îi încurajeze pe jucători. Daca vor continua aşa, măsurile vor fi mult mai drastice“, a spus şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care este totodată şi membru al Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA.

În urma incidentelor de la Budapesta, când suporterii români au început să rupă gardurile care îi despărţeau de rivali, UEFA ar putea decide să dea un ultim avertisment clubului din Ghencea, la fel cum a procedat în trecut şi în cazul celor de la Feyenoord Rotterdam.

De altfel, Steaua a primit mai multe penalizări din partea forului european în ultimii ani, totul culminând cu amenda de 50.000 de euro care a venit ca o consecinţă a incidentelor de la meciul cu Újpest de la Bucureşti. Nu trebuie uitat nici faptul că roş-albaştrii au fost nevoiţi să dispute la Constanţa jocul cu Valerenga Oslo din Cupa UEFA, ediţia 2005-2006, decizia fiind provocată de scandările rasiste de la meciul cu irlandezii de la Shelbourne din preliminariile Ligii Campionilor.

image

De ce să plătesc eu 50.000 de euro pentru nişte idioţi care fac bannere? Să scrie acasă la ei, pe pereţi, dar înainte de asta să plătească ei amenda de la UEFA!

image


Gigi Becali
patron Steaua

image

Fanii au transmis că se vor manifesta urât doar când jucăm cu Dinamo, Rapid sau cu ungurii.

image


Gigi Becali
patron Steaua

Bicfalvi revine în trei săptămâni

Cristiano Bergodi se va putea baza din nou pe serviciile lui Eric Bicfalvi peste trei săptămâni. Mijlocaşul, care s-a accidentat în returul cu Újpest, a efectuat ieri un examen RMN, iar doctorii i-au pus acelaşi diagnostic dat şi de Radu Paligora: afecţiune a ligamentului colateral intern a genunchiului stâng. Mijlocaşul va purta o atelă timp de o săptămână, după care va începe recuperarea. În aceste condiţii, Steaua a renunţat la ideea aducerii unui alt mijlocaş defensiv.

A crescut oferta pentru Tănase

Ioan Becali a dezvăluit că Steaua a mărit oferta pentru Cristi Tănase, mijlocaşul Argeşului, cu 500.000 de euro. „Steliştii oferă acum 1,5 milioane de euro pentru 50% din drepturile jucătorului. Dacă Meier nu mă contactează (n.r. - managerul lui FC Köln), îl ducem pe Cristi la Steaua, e simplu! Va juca în cupele europene, iar peste un an îl pot vinde pe 15 milioane de euro la Inter sau la Fiorentina, aşa cum am făcut şi cu Mutu“, a declarat fostul procurator.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite