Codrea: "Sunt fericit că am putut să joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Codrea (dreapta) s-a întâlnit cu celebrul Ronaldihno în Italia
Paul Codrea (dreapta) s-a întâlnit cu celebrul Ronaldihno în Italia

Mijlocaşul echipei AS Bari, Paul Codrea, a declarat, luni seară, că formaţia sa se află pe drumul cel bun după remiza din meciul cu AC Fiorentina, scor 1-1, din etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

"Sunt extrem de fericit că am avut posibilitatea să joc şi că echipa a dat o replică bună Fiorentinei. Suporterii au fost alături de noi şi mă bucur să văd că nu ne lasă la greu. Ne-am creat multe ocazii, dar din păcate am înscris doar o dată. În repriza a doua Fiorentina nu a ieşit din jumătatea proprie. Pot spune că a fost cea mai bună repriză a noastră din ultima vreme. Nu am câştigat, dar acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm. Fiorentina nu a făcut o partidă prea bună, dar asta şi pentru că noi am evoluat bine. Am fost agresivi şi acesta trebuie să fie spiritul până la finalul sezonului. În etapa următoare ne vom deplasa pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe, Udinese. Dar fotbalul este straniu şi când te gândeşti mai puţin atunci poţi da lovitura ", a spus Codrea.

Mijlocaşul Paul Codrea a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa AS Bari a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AC Fiorentina, în etapa a XXVII-a din Serie A, conform prosport.

În etapa a XXVIII-a a campionatului italian, AS Bari va întâlni, duminică, de la ora 16.00, în deplasare, formaţia Udinese.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite