FOTBAL: Marius Cocârlă, cel mai tehnic jucător la Milan Junior Camp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marius Cocârlă, cel mai tehnic jucător la Milan Junior Camp
FOTBAL: Marius Cocârlă, cel mai tehnic jucător la Milan Junior Camp

Juniorul român Marius Cocârlă a fost desemnat "cel mai tehnic jucător" din cadrul programului Milan Junior Camp, în timp ce celălalt român aflat în acest proiect, Sebastian Steriu, a fost unul dintre golgheterii competiţiei.

Cei doi români au făcut partea din aceeaşi echipă, formată din copii proveniţi din Europa de Est (Albania, Serbia, Ungaria, Bosnia şi România), şi au reuşit să câştige turneul rezervat copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani. Cocârlă (Bucureşti) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, el fiind ales din 400 de participanţi, în timp ce Steriu (Ploieşti) a fost căpitanul formaţiei din care a făcut parte.

Marius Cocârlă a intrat şi pe stadionul San Siro alături de căpitanul lui AC Milan, Mario Ambrosini, înaintea partidei cu Bari, scor 0-0, disputată weekend-ul trecut în Serie A.

Etapa finală a programului Milan Junior Camp s-a derulat în complexul Vismara Sporting Center, deţinut de clubul AC Milan. În acest eveniment au fost implicaţi, printre alţii, Daniele Massaro, Franco Baresi, precum şi mai mulţi antrenori ai formaţiei milaneze.

Milan Junior Camp s-a aflat la cea de-a 10 ediţie, iar în acest an la acest proiect au participat, la nivel global, peste 15.000 de copii din 37 de ţări.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite