Coca-Cola a încheiat colaborarea cu Wayne Rooney. Vezi motivul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răbufnirea lui Wayne Rooney în faţa unei camere de televiziune după ce a marcat un hattrick în ultimul meci de campionat al lui Manchester United îl costă destul de scump pe jucătorul „diavolilor".

După ce federaţia engleză a anunţat că investighează cazul, iar atacantul riscă o suspendare de două partide, Coca-Cola a făcut cunoscut faptul că nu intenţionează să continue colaborarea cu decarul de pe Old Trafford.

„Contractul nostru cu Wayne Rooney s-a încheiat anul trecut şi am căzut de comun acord să nu-l prelungim. Planurile noastre de marketing în perioada următoare se vor concentra pe sponsorizarea Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra şi pe Jocurile Paralimpice. Îi dorim numai bine în carieră lui Wayne", se menţionează într-un comunicat oficial al companiei americane.

Rooney era imaginea principală a Coke Zero şi a participat la mai multe proiecte alături de cel mai mare producător mondial de băuturi răcoritoare, printre care şi două show-uri televizate, „Coke Zero Street Striker" şi „Rooney v Rooney Powerade TV ad". Din câte se pare, atacantul naţionalei Angliei încasa pentru fiecare an de contract câte 600.000 de lire sterline.

Gestul de la meciul cu West Ham a reprezentat picătura care a umplut paharul pentru membrii conducerii companiei americane. Prima fisură în colaborarea dintre Rooney şi Coca-Cola a venit în toamna lui 2010, atunci când s-a aflat că jucătorul şi-a înşelat soţia, gravidă în luna a cincea, cu o prostituată. Contractul a mers mai departe abia după intervenţia avocaţilor fotbalistului şi a reprezentanţilor Coca-Cola de la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite