Cluj: Incidente grave între suporteri şi forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii dinamovişti venţi să susţină echipa în meciul cu CFR au fost implicaţi într-un conflict cu forţele de ordine din Cluj, după ce unul dintre fani a refuzat să renunţe la sticla cu băutură pe care o avea asupra sa. 

Un grup de aproximativ 20 de suporteri dinamovisti şi fani ai Universităţii Cluj s-au întâlnit în apropierea Pieţei Mihai Viteazul înainte de derbyul dintre CFR şi Dinamo. Mai mulţi susţinători ai formaţiei ardelene care este înfrăţită cu galeria alb-roşiilor au promis că vor scanda pe stadion împotriva rivalei de moarte, CFR.

Bucureştenii au făcut joncţiunea cu fanii Universiţaţii Cluj, cunoscută fiiind prietenia lor de-o viaţă.
Acestia au scandat timp de aproximativ o oră în faţa unui club clujean, împotriva CFR Cluj. Apoi, au urcat împreună spre stadionul Dr. Constantin Răduldescu, aducând în permanenţa injurii la adresa CFR-ului.

În drum spre stadion au fost implicati intr-un incident grav cu mascaţii, după ce unul dintre fanii bucureşteni a fost obligat de forţele de ordine să lase o sticlă de alcool pe care o avea la el.

S-a creat un întreg vacarm, iar unul dintre suporteri a fost luat cu duba şi dus la secţie pentru a fi legitimat. Intrarea în stadion a galeriei dinamoviste s-a produs de asemenea cu injurii la adresa ceferiştilor.

 „Afară, afară, cu ungurii din ţară”, au scandat în permanenţa alb-roşii.

Suporterii câinilor s-au instalat în locurile rezervate galeriei oaspeţilor.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite