Cluburile Getafe şi Espanyol, victimele unor falşi şeici arabi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cămilă în deşert
Cămilă în deşert

Poliţia din Spania a anihilat o reţea de escroci ai cărei membri se prezentau drept şeici bogaţi, interesaţi să achiziţioneze antreprize aflate în dificultate sau cluburi de fotbal.

Această bandă, care a acţionat în Spania începând din februarie 2011, a avut în vizor echipele de fotbal Getafe şi Espanyol, din prima ligă spaniolă.

Astfel, în vara anului trecut, escrocii au ajuns la un acord cu Angel Torres, preşedintele lui Getafe, în vederea achiziţionării clubului madrilen, în această vară, cu condiţia ca acesta să-şi rezolve problema datoriilor. Falşii şeici s-au angajat să investească 10 milioane euro pe an, în următorii cinci ani.

Angel Torres a pus, însă, capăt negocierilor după ce a constatat că cele două cecuri primite din partea 'binefăcătorilor' săi nu aveau acoperire.
Clubul Espanyol Barcelona a fost, la rândul său, contactat de banda compusă din escroci de naţionalitate spaniolă şi dominicană, care a plătit 50 de euro unui chelner brazilian pentru a interpreta rolul de fals şeic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite