Clubul lui Dan Petrescu, acuzat de practici mafiote!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Un fotbalist muntenegrean, Nikola Nikezici, s-a plâns la UEFA si FIFA că a fost forţat de oficialii lui Kuban Krasnodar să-şi rezilieze contractul prin ameninţări cu bătaia şi schilodirea.

"Am semnat un contract pe doi ani cu Kuban în martie 2010 şi am ajutat clubul să promoveze. Anul acesta însă, preşedintele clubului m-a anunţat că nu mai au nevoie de serviciile mele şi mi-au cerut să-mi reziliez contractul. Am refuzat şi am cerut să fiu pus pe lista de transferuri", a spus Nikezici pentru presa rusă.

"Pe 7 martie anul acesta am fost chemat de managerul clubului la baza de antrenament, unde mi s-a propus din nou să rupem înţelegerea. După ce am refuzat, două matahale au intrat în cameră şi au început să mă lovească sălbatic, m-au ameninţat cu schilodirea şi m-au pus să semnez nişte acte. Toată treaba a ţinut 20 de minute, după care n-am mai rezistat şi am semnat hârtiile", a completat Nikezici.

"Nu ştiu de ce, dar mereu spunea că e obosit. Poate din cauza vârstei, în curând va împlini 30 de ani. După ce am promovat, i-am spus că nu mai am nevoie de el. Despre celelalte practici acuzate de el, am auzit abia azi!", a reacţionat Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite