FOTBAL: Claudiu Ionescu: "Sper să-mi poarte noroc Buzăul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Claudiu Ionescu: "Sper să-mi poarte noroc Buzăul"
FOTBAL: Claudiu Ionescu: "Sper să-mi poarte noroc Buzăul"

Mijlocaşul lui FC Timişoara, Claudiu Ionescu, a declarat, miercuri, că speră ca echipa sa să învingă pe Astra în meciul care va avea loc la Buzău, pe stadionul unde el a evoluat în ultimii trei ani.

"Mă întorc cu plăcere la Buzău, e oraşul meu natal, acolo am debutat şi la juniori şi apoi la seniori, de acolo am ajuns la Timişoara. Sper să-mi poarte noroc mie Buzăul şi nu lui Vlaicu (n.r. fostul lui coleg, acum la gruparea prahoveană) şi să învingem Astra", a spus Ionescu.

Mijlocaşul susţine că jucătorii bănăţeni nu ar trebui să se plângă de programul foarte greu din această toamnă, atât în campionat cât şi în cupele europene: "Ne aşteaptă meciuri infernale, deplasare la Buzău, apoi meci la Amsterdam şi încheiem cu Vasluiul. Suntem profesionişti, avem un contract pe baza căruia prestăm o activitate, suntem plătiţi de club, deci nu avem voie să ne plângem".

Referitor la întâlnirea din Liga Europa de la Amsterdam, Claudiu Ionescu a spus: "Nu avem emoţii pentru meciul cu Ajax, am avut cu Şahtiorul, dupa aceea, gata! Sigur că un punct ar fi bun în întâlnirea cu Ajax, oricât e bine, un punct sau trei, important este să nu pierdem primul meci".

Partida FC Timişoara-Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:45, la Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite