Claudio Ranieri: „Dacă CFR Cluj ne bate iar, suntem chiar proşti!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la AS Roma nu a uitat victoria de acum doi a clujenilor de pe Olimpico din Roma. Ranieri spune că de data asta jucătorii săi vor fi mai motivaţi în faţa echipie lui Cârţu, pe care a studiat-o mai bine înaintea meciului de mâine.

„Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv, dar cu siguranţă este unul important. Victoria cu Inter a venit ca un medicament. Va fi dificil cu românii, au mai jucat pe Olimpico acum doi ani şi ştim cum s-a terminat (n.r. - 2-1 pentru CFR).

Au dat două goluri prin Culio, care va fi şi acum în teren. Ne-am ars o dată, trebuie să fim pregătiţi de data asta şi responsabili. E un joc delicat. Dacă ne surprind din nou, înseamnă că suntem cu adevarat prosti. Trebuie să-i batem şi să continuăm acest drum cu calm şi detrminare. Au jucători rapizi în ofensivă, trebuie să fim rapizi şi noi, să exploatăm orice indecizie a adversarului. Cluj joacă 4-4-1-1, sunt o echipă compactă, care joacă sus. Mizează pe defensivă şi contraatac”
, a declarat Ranieri.

Totodată acesta l-a încurajat pe Bogdan Lobonţ: „Este internaţional, are experienţă, am încredere în el. A facut un joc bun cu Inter".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite