„El Clasico”, adjudecat de FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important derby din lume, FC Barcelona – Real Madrid, disputat sâmbătă seară pe „Nou Camp”, a fost câştigat de elevii lui Guardiola. Eto’o (’83) şi Messi (’90) au adus trei

Cel mai important derby din lume, FC Barcelona – Real Madrid, disputat sâmbătă seară pe „Nou Camp”, a fost câştigat de elevii lui Guardiola. Eto’o (’83) şi Messi (’90) au adus trei puncte importante Barcelonei, care s-a aşezat confortabil pe fotoliul de lider, cu 12 puncte peste rivala de moarte Real.

„Mai avem multe meciuri până când ne vom considera campioni. Oricum nu mă interesează că Real se află la 12 puncte de noi. Villareal este în spatele nostru, la nouă puncte. Urmează câteva deplasări dificile la Pamplona, Santander şi partida de acasă cu Numancia”, a spus Pep Guardiola, antrenorul bascilor. El a comentat şi penalty-ul ratat de Eto’o în minutul 70: ”Execută mereu foarte bine, dar i se poate întâmpla oricui să rateze”.

După trei ani, ”El Clasico” îi revine formaţiei catalane, care câştigase ultima oară cu scorul de 3-0, pe vremea când magicianul Ronaldinho era aplaudat la scenă deschisă chiar pe Santiago Bernabeu.

Tehnicianul madrilenilor, Juande Ramos,  a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi: ”Barcelona ne-a dominat teritorial, dar marile ocazii ne-au aparţinut. Sunt satisfăcut de felul în care au jucat elevii mei, care au demonstrat orgoliu şi agresivitate. Am avut şansele noastre, dar am prins un Victor Valdes în formă mare. Diferenţa de 12 puncte este foarte greu de recuperat, însă nu am ajuns nici măcar la jumătatea campionatului. Pe unele echipe o să le încurce şi partidele din Ligă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite