FOTBAL: Sorin Cîrţu a fost suspendat pentru şase etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sorin Cîrţu a fost suspendat pentru şase etape
FOTBAL: Sorin Cîrţu a fost suspendat pentru şase etape

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu o suspendare de şase etape şi o penalitate de 6.800 de lei pentru gestul de a-i arăta mâinile ca fiind încătuşate arbitrului meciului cu Unirea Urziceni, de sâmbătă, Augustus Constantin, aluzie la situaţia tatălui centralului, Gheorghe Constantin, care este arestat în cazul "Mită pentru arbitri" de la Piteşti.

Tehnicianul era recidivist, întrucât în luna august mai primise o suspendare de şase etape pentru că le-a adresat injurii arbitrilor partidei cu FC Vaslui. Ulterior, Comisia de Recurs i-a redus pedeapsa la doar două runde.

Arbitrul partidei Pandurii - Unirea Urziceni, Augustus Constantin, i-a făcut memoriu antrenorului şi a ataşat şi un cd cu imaginile difuzate de televiziuni. Observatorul de joc Alexandru Popescu şi cel de arbitri Cornel Sorescu au scris în rapoartele lor despre gestul lui Cîrţu. "Este incalificabil", a fost de părere şi preşedintele CCA, Vasile Avram.

Cîrţu nu s-a prezentat în faţa Comisiei de Disciplină deoarece s-a considerat nevinovat. El şi-a justificat astfel gestul: "I-am arătat arbitrului că s-a terminat meciul, pentru că el vroia să-l prelungească!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite