Ciprian Marica face cărţile în Bundesliga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
6 goluri a marcat Ciprian Marica în acest sezon al Bundesligii, mai multe decât a reuşit în perioada 2007-2009
6 goluri a marcat Ciprian Marica în acest sezon al Bundesligii, mai multe decât a reuşit în perioada 2007-2009

Sub privirile selecţionerului Răzvan Lucescu, golul decisiv marcat de internaţionalul român la München a adus victoria celor de la Stuttgart în faţa lui Bayern, scor 2-1, şi a schimbat liderul. Reuşita lui Ciprian Marica i-a demoralizat pe jucătorii lui Bayern înaintea partidei cu Manchester United din Liga Campionilor.

„Acest eşec (n.r - 1-2 cu VfB Stuttgart) ne doare foarte mult", a fost prima reacţie a olandezului Louis Van Gaal, care şi-a văzut echipa detronată din fotoliul de lider al Bundesligii, acolo unde a ajuns Schalke 04. Gruparea din Gelsenkirchen are acum două puncte avans, iar meciul direct cu Bayern de la sfârşitul săptămânii poate ucide definitiv şansele la titlu ale bavarezilor.

Dacă acest lucru se va întâmpla, un mare merit îl va avea Ciprian Marica, a cărui reuşită de pe „Allianz Arena" a pecetluit prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon a echipei lui Ribery şi Robben. „La golul al doilea, jucătorii mei au crezut că mingea va ieşi în afara terenului", a comentat Van Gaal faza golului înscris cu capul de Marica din centrarea lui Cacau.

S-a împăcat cu Răzvan Lucescu?

Este posibil ca meciul de sâmbătă să fi însemnat „îndulcirea" relaţiilor dintre Ciprian Marica şi selecţionerul Răzvan Lucescu, care a văzut la faţa locului prestaţia vârfului lui Stuttgart. Cei doi s-au contrat în declaraţii după ultimul amical al României, cu Israel, însă întâlnirea „faţă în faţă" de la München a avut scopul să îngroape securea războiului.

„Marica mai bine tăcea! Pe el, naţionala l-a ţinut în viaţă. Acum el trebuie să arate că are constanţă în evoluţii şi apoi va fi chemat la naţională", a spus în urmă cu câteva săptămâni selecţionerul, după ce Marica declarase că „tricolorii" jucau mai bine pe vremea lui Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite