Ciprian Marica a făcut comoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica s-a lovit la cap după un duel cu Marius Niculae, la antrenamentul de ieri al tricolorilor. Diagnosticul medicilor: comoţie cerebrală. Marica era una dintre soluţiile pentru meciul

Ciprian Marica s-a lovit la cap după un duel cu Marius Niculae, la antrenamentul de ieri al tricolorilor. Diagnosticul medicilor: comoţie cerebrală. Marica era una dintre soluţiile pentru meciul cu Italia

Atacantul naţionalei României s-a dat cap în cap, la antrenamentul de ieri, cu coechipierul său, Marius Niculae

Antrenamentul de ieri a fost cu ghinion pentru Marica. "Tricolorul" s-a accidentat într-un mod stupid la şedinţa de pregătire desfăşurată pe AFG Arena din St. Gall.

"Tricolorii" au efectuat ieri de la ora locală 13.00 un antrenament cu public în oraşul în care sunt cazaţi, St. Gall. Foarte bine dispuşi după rezultatul de egalitate scos în faţa Franţei, fotbaliştii titulari din meciul contra echipei lui Domenech au făcut alergări uşoare, în timp ce rezervele şi cei care nu au jucat deloc luni seară s-au pregătit mai intens, separat de restul coechipierilor.

Ciocnire între atacanţi

După aproximativ o oră de la începul antrenamentului, la un joc de 6 contra 6, pe teren redus, Ciprian Marica şi Marius Niculae s-au dat cap în cap. Duelul, care nu anunţa nimic, a avut implicaţii îngrijorătoare pentru atacantul lui Stuttgart.

După ciocnire, Ciprian a căzut ca secerat şi nu s-a mai ridicat de pe gazon. Imediat, stafful naţionalei a intrat în alertă. Timp de zece minute, medicii i-au acordat îngrijiri medicale pe teren, apoi l-au ridicat şi l-au dus cu Salvarea direct la spital. Verdictul a fost comoţie cerebrală, fără niciun altfel de complicaţii, din fericire.

Timp de două ore atacantul a fost supus mai multor teste medicale, apoi adus în cantonamentul echipei naţionale, la SantisPark.

Pauză de două zile

Accidentarea îl forţează pe Marica să nu se antreneze preţ de două zile, pauză care vine cât se poate de prost pentru atacantul lui Stuttgart, care şi-a pierdut locul de titular în atacul naţionalei României. "Medicii i-au recomandat internaţionalului român o pauză de o zi-două, după care Ciprian se va putea antrena din nou normal alături de coechipierii săi", a anunţat, ieri, site-ul oficial al FRF.

Ciprian este OK. A suferit doar o mică comoţie.
Ionuţ Lupescu, director general al FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite