Ciprian Marica a demarat în trombă noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a marcat primul gol în victoria Stuttgartului, scor 2-0, cu Munchengladbach. Deşi se află pe locul 7, el vrea într-o cupă europeană. Ciprian Marica a început anul cu dreptul. După un gol anulat în meciul de cupă cu Bayern, 1-5, atacantul s-a revanşat în campionat.

El a deschis scorul sâmbătă, în partida VfB Stuttgart - Borussia Munchengladbach, scor 2-0. Marica a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 87. El a marcat în minutul 67, celălalt gol fiind reuşit de Mario Gomez, în minutul 86. Deşi echipa lui se află pe locul 7 în clasament, fotbalistul „tricolorilor” ne-a afirmat că obiectivele clubului sunt şi mai mari.

„Ţelurile sunt foarte mari. Noi luptăm pentru a prinde o cupă europeană, dar ne gândim cel mai mult la Liga Campionilor. Mai sunt multe etape de jucat. Acum mergem la Leverkusen, o să avem o partidă grea, dar sperăm să câştigăm”, ne-a declarat fotbalistul, care se va întâlni în amicalul cu Croaţia, ce va avea loc pe Ghencea peste 10 zile, cu Dario Srna, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din perioada de la Şahtior.

„Ah Srna e unul dintre foştii mei colegi, dar şi unul dintre prietenii mei buni. El este la fel de libertin ca şi mine şi ne-am înţeles bine întotdeauna. În ceea ce priveşte meciul cu Croaţia, cred că este un adversar foarte potrivit înainte de partida cu Serbia. Este un test foarte important, ca să vedem nivelul în care ne aflăm. Noi vrem să câştigăm pentru a privi cu moral bun meciul din martie cu Serbia”, ne-a mai spus fotbalistul.

Revenirea lui Mutu, amânată

Meciul Bologna - Fiorentina, care ar fi trebuit să se dispute ieri de la ora 16.15, a fost amânat pentru astăzi, deoarece terenul stadionului Dall’Ara era acoperit de zăpadă. După ce s-a consultat cu antrenorii şi cu căpitanii celor două echipe, arbitrul Orsato a decis amânarea partidei pentru azi.

Partida se va disputa de la ora 16.00, iar în cazul în care condiţiile meteorologice nu permit desfăşurarea, aceasta va fi amânată până la o dată ce urmează să fie stabilită. La Fiorentina, atacantul Adrian Mutu era anunţat titular.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite