Ciprian Marica a fost un anonim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta câştigătoare a Cupei UEFA în 2005 şi 2006,  Sevilla, a avut un debut perfect în grupa C a Cupei UEFA. Spaniolii au trecut cu 2-0 de nemţii de la Stuttgart, echipă la care Marica a

Fosta câştigătoare a Cupei UEFA în 2005 şi 2006,  Sevilla, a avut un debut perfect în grupa C a Cupei UEFA. Spaniolii au trecut cu 2-0 de nemţii de la Stuttgart, echipă la care Marica a început ca rezervă. Romarici şi Renato au înscris golurile care au rezolvat practic partida încă din prima jumătate.

La pauză, antrenorul Armin Veh l-a trimis în teren şi pe Marica, dar fostul atacant al Şahtiorului nu a ieşit în evidenţă cu nimic. El a trimis un sigur şut către poarta adversă, în minutul 60. Singurul care a pus în pericol poarte spaniolilor a fost Mario Gomez, însă acesta nu a avut prea mult noroc.

Un alt român care a intrat în focurile grupelor Cupei UEFA a fost Laszlo Sepsi. Fostul bistriţean a fost titular în partida Twente – Santander, 1-0, iar singura sa realizare a fost cartonaşul galben primit în minutul 67. Standard Liege, echipa pregătită de Boloni, a stat în această etapă. Belgienii vor întâlni Sevilla, pe teren propriu, pe data de 6 noiembrie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite