Steaua a luptat cu Ujpest pentru Marius Ciornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a luptat cu Ujpest pentru Marius Ciornei
Steaua a luptat cu Ujpest pentru Marius Ciornei

Roş-albaştrii au luptat la Budapesta pentru calificarea în Europa League, dar şi pentru memoria unui suporter sucevean decedat într-un accident de motocicletă.

Steaua merge mai departe în Europa League, însă galeria roş-albastră are, începând de marţi, un suporter mai putin: suceveanul Marius Ciornei a decedat în urma unui accident de motocicletă.

Bun prieten cu acesta, stelistul Dorin Goian i-a dedicat, vineri, victoria obţinută de roş-albastri în partida cu Ujpest şi calificarea în turul 3 preliminar al Europa League.

"Îi dedic această calificare prietenului meu Marius Ciornei, din Suceava, care a decedat marţi seară, în urma unui accident de motocicletă . Avea doar 36 de ani şi era un stelist înfocat. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", explică, într-o declaraţie aparută pe site-ul oficial al FC Steaua, Dorin Goian.

Goe şi compania au liber până mâine, când vor reveni la antrenamente spre a pregăti următoarea dublă din Europa, împotriva scoţienilor de la Motherwell.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite