Cinci poliţiste au liniştit suporterii scandalagii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii veniţi sâmbătă seară cu gând de scandal spre stadionul Dinamo au fost liniştiţi de cinci poliţiste de la ordine publică. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei

Suporterii veniţi sâmbătă seară cu gând de scandal spre stadionul Dinamo au fost liniştiţi de cinci poliţiste de la ordine publică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, “fetele au fost atât de eficiente, încât nu a mai fost nevoie de intervenţia celor două echipaje ale SPIR”. “Le-am văzut cum intrau fără nicio teamă între scandalagii.

Au aceeaşi pregătire ca orice alt agent de la ordine publică, nu se antrenează special pentru astfel de evenimente.  Pentru menţinerea liniştii şi ordinii publice înainte, în timpul şi după desfăşurarea meciului a fost nevoie de  două echipaje de la SPIR şi şapte de la ordine publică, în componenţa a cinci dintre acestea fiind şi femei”, ne-a mai spus Ciocan.

Ca urmare a scandalului de sâmbătă seară, Clubul Dinamo va fi amendat, potrivit Legii 4, denumită şi “Legea lui Mitică”, cu o sumă cuprinsă între 5.000 şi 15.000 de lei, pentru că nu a avut grijă ca spectatorii să nu aibă acces pe stadion cu materiale pirotehnice.

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, ne-a declarat că “au fost găsite aproximativ 50 de petarde, dar unii dintre suporteri au confecţionat chiar în tribune materialele pirotehnice”. În scandalul de sâmbătă seară au fost avariate şi două maşini ale poliţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite