Chivu se simte mai bine decât era de aşteptat, susţine Moratti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Massimo Moratti
Massimo Moratti

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat joi că este fericit că românul Cristian Chivu se simte bine după ce miercuri seară a fost supus unei intervenţii chirurgicale, informează site-ul oficial al echipei italiene.


"El se simte chiar mai bine decât se aştepta toată lumea, având în vedere că a fost o accidentare foarte dură. Chivu a trecut cu bine peste acele momente şi acum sperăm să revină cât mai rapid", a spus Moratti.

Acesta a precizat că Inter nu se gândeşte la transferuri după plecarea lui Patrick Vieira şi accidentarea lui Chivu. "Nu suntem constrânşi de acest lucru. Este important pentru noi să vedem cum se va simţi Chivu, nu ne facem acum calcule fotbalistice, ci ne gândim la omul Chivu. În cazul lui Viera a fost o decizie a clubului, aşa că nu eram forţaţi să cumpărăm pe cineva. Rămâne de văzut ce vom face, dar cred că putem continua şi aşa", a explicat Moratti, care a adăugat că Inter nu are niciun jucător pe lista de transferuri.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris în ediţia online de joi că românul Cristian Chivu se simte foarte bine după operaţia la cap, intervenţia fiind un succes, dar cu toate acestea este posibil să mai stea o săptămână în spital.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite