Chivu sau Messi în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vor pierde în această seară pe „Giuseppe Meazza“ din Milano în prima manşă a semifinalelor Ligii, catalanii au pregătită scuza perfectă: norul de cenuşă.

Restricţiile din spaţiul aerian european i-au împiedicat pe cei de la FC Barcelona să se deplaseze în Italia cu avionul. Cum UEFA a eliminat din start posibilitatea unei amânări, campionii Europei s-au urcat în autocar şi au parcurs aproximativ 1.000 de kilometri în 24 de ore. Cu o escală de lux pe Coasta de Azur, la Cannes, într-unul din cele mai scumpe hoteluri dintre lume, unde o noapte de cazare ajunge şi la 14.000 de euro!

Diseară, românul Cristi Chivu (foto) nu este anunţat titular în echipa lui Jose Mourinho, însă ar putea intra pe parcurs pentru a pune umărul la blocarea „extraterestrului" Leo Messi. Meciul Inter - FC Barcelona va fi transmis de TVR 1, de la ora 21.45, şi va fi prefaţat de un studio al Ligii Campionilor, în care Cristi Mândru îl va avea invitat pe Dorin Chioţea, şeful redacţiei sport al ziarului „Adevărul".

A doua semifinală, Bayern München - Olympique Lyon, se va disputa mâine seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite