Chivu e „antrenorul“ din umbră la Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu (stânga) şi Benitez nu vorbesc aceeaşi limbă
Chivu (stânga) şi Benitez nu vorbesc aceeaşi limbă

În eşecul cu Tottenham, scor 1-3, fundaşul român al nerazzurrilor s-a contrat din nou cu tehnicianul Rafa Benitez pe probleme de tactică. După ce îşi va încheia cariera de fotbalist, Cristi Chivu are şanse mari să devină un antrenor de succes.

De când a venit Benitez la Inter, Chivu este la al doilea episod de „insubordonare" faţă de banca tehnică. „Dacă nu schimbi ceva şi dacă nu aleargă şi ei, atunci eu ies de pe teren!", îi spunea românul spaniolului în timpul meciului cu Roma din Serie A, nemulţumit de aportul defensiv al colegilor.

La vestiare, Chivu şi Benitez s-au împăcat, lăsând de înţeles că rufele murdare nu trebuie spălate decât în familie.

Până marţi seară, la Londra, la eşecul (1-3) contra lui Tottenham în Ligă, când căpitanul naţionalei României a avut o nouă discuţie în contradictoriu cu antrenorul său. Iată dialogul dintre cei doi, dezvăluit de „Gazzetta dello Sport":

-Rafa Benitez (speriat de accelerările lui Lennon, adversarul direct al lui Chivu): „Rămâi mai în spate. Fii mai prudent!"

-Cristi Chivu: „Dacă facem aşa, riscăm"

-Benitez: „Trebuie să rămâi acolo!"

-Chivu: „Nu, nu e aşa" criticat dur de presă

Desfăşurarea jocului de la Londra nu i-a dat însă dreptate lui Chivu în schimbul de idei cu Benitez, românul fiind mai mereu depăşit pe partea sa de teren.

„Împreună cu Maicon au fost cei mai slabi, păcat că la Chivu este o recidivă. E de nerecunoscut, mereu lent şi niciodată nu are treabă cu mingea", a scris agenţia Datasport. „Depăşit în multe ocazii de Lennon şi fără a fi în stare să ajute faza ofensivă", au completat cei de la calcionews.it.

"Când un jucător se ceartă cu antrenorul, cel mai bine ar fi să‑şi caute o altă echipă. Chivu nu ar trebui să mai joace la Inter."

Gigi Simoni
fost antrenor Inter Milano

Un caniBALE i-a „mâncat de vii" pe italieni!

Cel mai în formă jucător al momentului nu e nici Messi, nici Cristiano Ronaldo, ci Gareth Bale, galezul de picior stâng care s-a distrat cu apărarea campioanei Europei, atât la Milano, cât şi la Londra.

„Bale Force! O noapte de legendă", a titrat presa britanică despre cel care l-a „mâncat de viu" pe Maicon, nimeni altul decât cel mai bun fundaş dreapta din lume. De altfel, brazilianul a fost ironizat şi de fanii de pe White Hart Lane, care au strigat în dese rânduri „Un taxi pentru Maicon!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite