Chivu a rupt-o de tot cu Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

Deşi oficial e accidentat, fundaşul român preferă să nu se mai antreneze cu colegii săi de la Inter după ce negocierile privind prelungirea contractului au eşuat. Disputat la 7 decembrie, meciul Inter - ŢSKA Moscova (1-2) din Liga Campionilor se pare că a fost ultimul al Chivu la Milano.

A doua zi, a fost anunţată o problemă medicală a românului, o întindere musculară care ascunde însă ruptura totală dintre Cristi Chivu şi clubul pentru care s-a „sacrificat", aşa cum zice chiar el, timp de cinci sezoane.

Fostul căpitan al naţionalei României se aştepta la o ofertă de prelungire a contractului scadent în vara lui 2012 fără să-şi micşoreze prea mult salariul de 3,5 milioane de euro, dar italienii n-au mai fost dispuşi să investească într-un jucător aflat pe final de carieră (31 de ani). „Românul a rupt-o definitiv cu Inter", a scris ieri calciomercato.com, constatând eşecul definitiv al negocierilor.

Visează la o primă de instalare

Astfel, cum în ianuarie 2012 intră în ultimele şase luni de contract, Chivu are dreptul de luna viitoare să semneze cu oricare alt club, fără ca milanezii să primească vreun ban. Avantajul românului e însă faptul că îşi poate negocia la viitoarea formaţie (Genoa şi Napoli au intrat deja pe fir) o primă de instalare consistentă, de aproximativ două milioane de euro, care să atenueze financiar iminenta diminuare a salariului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite