Chivu: "Am avut o lună neagră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al naţionalei, Cristi Chivu, a vorbit pentru prima dată în 2012, la o emisiune tv, alegând „Minutul 91", de la Dolce Sport. Chivu, care azi e suspendat şi nu poate juca în Inter-Marseille, din Liga Campionilor, crede că echipa sa se poate califica în sferturi

"Am pierdut cu 0-1, dar e un scor care se poate intoarce. Suntem mai bine după victoria cu Chievo, am avut o perioadă grea. A fost un blocaj, nu puteam marca, sperăm că acest meci a rupt acest blestem. Este un avantaj fragil al celor de la Marseille, totuși un avantaj pe care ei și l-au creat după o fază fixă. În tur, am greşit la golul lor . Era omul meu, era responsabilitatea mea, l-am pierdut și a dat gol. A fost o lună februarie neagră, cu puține goluri marcate, cu rezultate foarte slabe. Lumea zice că ne-am relaxat după ce am bătut pe Milan, dar este exclus la un club de talia lui Inter. Noi ne-am pregătit bine, din păcate nu ne-a ieșit așa cum ne-am dorit. Singurul obiectiv rămas este Liga Campionilor, din cupă am ieșit, în campionat suntem departe. Să o luăm pas cu pas, trebuie să remontăm acest 0-1, Olympique este o echipă de care putem trece", a spus Chivu.
Cristi a explicat cum decurg discuțiile pentru prelungirea contractului său, scadent în vară:"Într-o negociere sunt mai mulți factori, un club care să propună și un jucător care să accepte. Au existat discuții la modul că urmează să ne vedem eu și alți trei colegi ai mei aflați în aceeași situație, probabil că dupa ce se mai liniștesc lucrurile.Eu sunt deschis negocierilor, mă voi așeza la masă și apoi voi trage linie. Sunt cinci sezoane în care m-am simțit foarte bine, am câștigat tot ce se putea câștiga, vom vedea".
Cristi Chivu a vorbit la Dolce Sport și despre prietenii săi, Mutu și Lobonț."Cesena are probleme în primul rând și apoi Mutu. E vorba de echipă, este aproape retrogradată, alături de Novara. Să sperăm că salvatorul Adi îi va ajuta în ultimele etape să scape de la retrogradare.Lobonț s-a pregătit bine tot timpul și asta îl avantajează, pentru că intră bine atunci când este nevoie de el și are cinci meciuri în care nu a primit gol", a spus.
Fostul căpitan al Naționalei s-a referit și la ultimul meci al reprezentativei, 1-1 cu Uruguay: "Am văzut meciul cu Uruguay. Mi-a plăcut, a fost unul dintre cele mai bune jocuri, în special repriza a doua, din ultimii doi ani.Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, drumul e lung, a fost un meci amical. Să vedem la oficiale, acolo este presiunea rezultatului. Trebuie să creștem și să recăpătăm încrederea pierdută. Trebuie să începem campania cu acea atitudine din acele 45 de minute"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite