Chivu, pauză de trei luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei României s-a operat la umărul stâng şi ar putea rata meciul cu Franţa de pe 11 octombrie Operaţia suportată de Cristi Chivu a decurs normal, dar medicii spun că

Căpitanul naţionalei României s-a operat la umărul stâng şi ar putea rata meciul cu Franţa de pe 11 octombrie

Operaţia suportată de Cristi Chivu a decurs normal, dar medicii spun că există riscul unei recidive, chiar şi după această intervenţie.

Fotbalistul lui Inter Milano urmează acum un program de fizioterapie, într-o structură izolată din cadrul spitalului din Pavia, numită "Intra Moenia", adică "între ziduri".

În rezervă, alături de Chivu a stat şi viitoarea lui soţie, Adelina Elisei. Fotbalistul a refuzat orice contact cu presa, personalul clinicii având dispoziţii clare să nu divulge nimic despre prezenţa fundaşului de la Inter acolo.

Ratează meciul cu Franţa?

Chivu a fost operat chiar de către unul din doctorii clubului, profesorul Francesco Benazzo, şeful secţiei de traumatologie sportivă din cadrul clinicii universitare din Pavia. Benazzo s-a arătat optimist privitor la recuperarea pacientului său, dar asta presupune o pauză completă de trei luni.

"Nu cred că va prinde meciul România - Franţa din preliminariile pentru Mondialul din 2010, mai ales că între timp trebuie să se căsătorească", ne-a declarat Benazzo. "Totul a plecat de la un meci amical al României şi de atunci şi-a luxat umărul de câteva ori. În medicină se numeşte <> ".

Despre operaţie, profesorul a spus că totul a decurs normal, dar că există oricând riscul recidivei chiar şi după această operaţie, "exclus cazul în care vrea să devină funcţionar".

Întrebat dacă antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a insistat ca fotbalistul român să fie operat, Benazzo a spus: "Operaţia era convenită între pacientul meu şi club cu mult înainte. Nu cred că are nicio legătură".

Adelina îi cumpără dulciuri

Vizavi de accidentările anterioare, Benazzo a spus că l-a mai operat pe Chivu pentru o infecţie la mână, pe care a contactat-o în urma unei leziuni dintr-un meci de campionat cu Reggiana.

Profesorul nu şi-a ascuns satisfacţia legată de cum s-a comportat Chivu pe durata internării: "Este un profesionist, pune meseria înaintea vieţii personale, se simte asta".

Surse din spital ne confirmă faptul că viitoarea soţie este alături de Chivu şi, pentru că acesta nu poate părăsi camera, îi aduce dulciuri cumpărate de la un magazin de la poarta spitalului.

Nu cred că va prinde meciul România-Franţa din preliminariile pentru Mondialul din 2010, mai ales că între timp trebuie să se căsătorească
Francesco Benazzo, medicul care l-a operat pe Chivu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite