Chivu, lăudat de presa italiană: "Şi-a făcut treaba în banda stângă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris că fundaşul Cristian Chivu s-a apărat bine în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. "Chivu s-a apărat bine şi Mannini l-a pus rareori în dificultate", a scris tuttomercatoweb.com.

Agenţia Datasport l-a notat cu 6 pe Chivu. "Chivu şi-a făcut treaba în banda stângă. După coşmarul Robben, românul nu a mai riscat nimic", a scris Datasport.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5,5 fundaşului român. "Cu Mannini mereu în coastă, Chivu mai mult s-a apărat decât să urce în ofensivă", a scris calciomercato.it.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, în etapa a XXVII-a din Serie A. Internaţionalul român a revenit după o suspendare de patru etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite