Chivu, un fundaş central fără greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei României a jucat toate cele 90 de minute ale partidei Internazionale Milano – Anorthosis Famagusta, scor 1-0, din grupa B a Ligii Campionilor. Internaţionalul român nu

Căpitanul naţionalei României a jucat toate cele 90 de minute ale partidei Internazionale Milano – Anorthosis Famagusta, scor 1-0, din grupa B a Ligii Campionilor.

Internaţionalul român nu mai evoluase deloc în actuala stagiune a celei mai importante competiţii europene intercluburi. “Chivu a jucat fără greşeală, fiind unul din motivele pentru care Toldo a şomat în poartă”, au scris ziarele din Peninsulă. Chivu a fost folosit pe post de fundaş central, unde a făcut pereche cu Cordoba.

Mourinho: „Importantă e victoria“

Antrenorul echipei italiene, Jose Mourinho, era foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi. “Importantă este victoria. Nu a fost o partidă fantastică, iar adversarul a fost mult prea defensiv.

Am avut mai multe oportunităţi să înscriem, dar, din păcate, nu le-am putut concretiza. Sunt foarte bucuros cu ce au realizat elevii mei în această seară, au arătat că au o mentalitate puternică şi mult profesionalism.

Nu întotdeauna reuşim să facem meciuri precum a fost cel de la Roma. Sper ca după ultima partidă din grupă, cu Werder, să fim noi cei care terminăm pe prima poziţie în clasament”, a declarat antrenorul portughez.

Şi patronul interist Massimo Moratti s-a declarat satisfăcut de cele trei puncte obţinute. “Victorie cu un minim de efort”, a spus Moratti în presa italiană.

Inter conduce grupa B

Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul brazilian Adriano, în minutul 44, dintr-o centrare de pe partea dreaptă venită de la fundaşul Maicon. În urma acestui rezultat, Inter se situează pe primul loc, cu 7 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite