Chivu: „Sunt foarte fericit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a născut, într-o clinică particulară din Milano, o fetiţă de 3,2 kilograme şi 49 de centimetri, care a primit nota 10 din partea medicilor. Cristi Chivu a trecut repede peste supărarea pricinuită de coechipierii săi, care miercuri seară au pierdut, la Bucureşti, cu 1-2 amicalul cu naţionala Croaţiei. 

Internaţionalul român a ţinut neapărat să fie alături de soţia sa la naşterea fetiţei lor, motiv pentru care a şi primit acceptul selecţionerului Victor Piţurcă să lipsească de la partida de verificare din Ghencea, ultima înaintea meciului cu Serbia, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010.

Nu a primit însă şi acceptul antrenorului portughez de la Inter, Jose Mourinho, să lipsească de la antrenamentul de ieri după-amiază, astfel că, la puţine clipe după ce a devenit tată, a fost nevoit să se despartă de fetiţa şi soţia sa şi să plece spre cantonamentul interiştilor.

Naşterea a avut loc, în mare secret, la clinica La Madonnina din Milano, instituţie cunoscută în Italia ca una de „fiţe“, situată într-un cartier select foarte apropiat de centrul oraşului.

Adelina a fost internată încă de miercuri seara pentru a fi pregătită pentru naşterea prin cezariană.

image

Bine dispus, Cristi a vorbit în exclusivitate pentru „Adevărul“ despre cel mai fericit eveniment din viaţa sa  Foto: Simona Topciu


Cristi a ajuns la clinică în jurul orei 10.30. A avut noroc pentru că a găsit un loc de parcare exact în faţa clinicii, pe locurile rezervate rezidenţilor.

Când a intrat în spital, pe faţa românului se citeau emoţia şi îngrijorarea. Zâmbea însă larg când a ieşit pe uşa principală a clinicii.

Deşi se grăbea, „fug la antrenament, şi e târziu“, s-a scuzat el, Cristi a acceptat să stea de vorbă câteva clipe cu reporterii „Adevărul“.

Milan şi Inter, abonate aici

image

Clinica La Madonnina (foto) este situată nu departe de centrul oraşului Milano, la doar 10 minute de mers pe jos, şi este recunoscută în Italia pentru tradiţia în obstetrică-ginecologie, dar şi pentru faptul că este exlusivistă.

Aici există însă şi secţii cu alte specializări, iar fotbaliştii de la ambele cluburi mari ale oraşului, AC Milan şi Inter, sunt trimişi aici, chiar şi pentru accidentări uşoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite