Chivu a "dormit" la meciul OM - Inter, 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Cristian Chivu a fost desemnat de presa italiană printre cei mai slabi jucători ai meciului pe care echipa sa Inter l-a pierdut, miercuri seară, la Marsilia, scor 0-1, cu Olympique, în Liga Campionilor, fiind considerat vinovat la golul înscris de Ayew, în minutul 90+3.

La o lovitură de colţ executată de echipa gazdă în ultimul minut de joc, atacantul Andre Ayew a trimis de lângă Chivu balonul cu capul în poarta apărată de Julio Cesar.

"A făcut o partidă decentă în faţa unor adversari explozivi, ca Amalfitano şi Azpilicueta, dar a dormit în ultima secundă, ruinând munca la sacrificiu a echipei sale, ceea ce este de neiertat", se arată pe versiunea italiană a site-ului Eurosport.

De altfel, ideea că românul "a dormit" la cornerul echipei Olympique Marseille scăpându-l din marcaj pe Ayew se regăseşte în comentariile mai multor site-uri italiene.

În general, jurnaliştii italieni l-au notat pe Chivu cu 5, aceasta fiind cea mai mică notă acordată unor jucători de la Inter.

Cristian Chivu a primit un cartonaş galben şi nu va juca în partida retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, programată la 13 martie, la Milano.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite