Chivu, criticat dur înainte de meciul cu Schalke: "Parcă e călare pe o cămilă, în timp ce toţi zboară pe lângă el cu Ferrari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Chivu a fost cel mai slab om al lui Inter Milano în ultima săptămână. Întâi, a făcut un meci dezastruos în faţa lui AC Milan în Derby della Madonnina, fiind eliminat în minutul 54 şi declarat ulterior "Trompeta etapei" de presa din Peninsulă. Apoi, aseară, contra lui Schalke, el a părăsit de asemenea mai repede terenul în urma unui cartonaş roşu, nu înainte de a fi întors pe toate feţele de superstarul germanilor, Ra

Jurnalistul britanic Jonathan Wilson, expert în fotbalul est-european, a analizat extrem de critic evoluţia "tricolorului" din meciul cu Milan în Sports Illustrated, cu doar câteva ore înainte ca liderul naţionalei României să confirme pasa neagră pe care o traversează.

"Purtând casca aceea pe cap, cu legăturile desfăcute, Chivu seamănă mult cu un câine din rasa Biggle şi este atât de lent încât pare că stă călare pe o cămilă în timp ce toţi ceilalţi zboară pe lângă el la bordul unor Ferrari F15. Aceasta a fost o mare problemă a fundaşului în acest sezon, care nu a dispărut nici când evoluat în centrul apărării atunci când Lucio era indisponibil. Fără brazilian, Inter a fost descoperită în mod evident contra Milanului, între Chivu şi Ranocchia fiind o gaură imensă", a scris Wilson.

Internaţionalul român nu a fost iertat după meciul cu Schalke nici de către presa italiană: "Chivu e o veritabilă scrisoare de demisie din poziţia de fundaş central. Frustrat şi confuz, a luat al doilea roşu în cele patru zile dintre derby şi Champions League, dar şi opt goluri", a scris Mediaset.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite