Chivu, „un corp străin la Inter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evoluţie În Cupa Italiei, cu Sampdoria, românul l-a strâns de gât pe fundaşul advers, Lucchini, iar jocul său a fost criticat de presă.Inter Milano a învins, joi, pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei, pe Sampdoria, scor 1-0, dar a ratat calificarea în ultimul act.

Gruparea milaneză a fost foarte aproape de a răsturna rezultatul de 3-0, din meciul tur cu Sampdoria. Ibrahimovici, colegul lui Chivu din atacul Interului, a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii.

El a marcat singurul gol al întâlnirii, în minutul 27 şi s-a distrat cu apărarea formaţiei din Genoa de câte ori a avut ocazia. Cu toate astea, Sampdoria a obţinut accesul în finala Cupei Italiei, graţie rezultatului din tur şi va întâlni pe Lazio, care a trecut în semifinalele competiţiei de Juventus Torino.

La gazde, căpitanul tricolorilor, Cristian Chivu, l-a înlocuit în minutul 46 al partidei pe fundaşul columbian Ivan Cordoba şi a încasat un cartonaş galben în minutul 81. De ce? Într-un moment de nervozitate al ambelor echipe, Cristi l-a strâns de gât fundaşul advers, Lucchini.

„Chivu părea a fi un corp străin într-o formaţie Inter care încerca să lupte şi să joace”, a notata site-ul „Il susidiario”. Sursa citată a apreciat prestaţia jucătorului român cu 5, cea mai mică notă primită de un fotbalist al echipei din Milano pentru această dispută.

Prima finală, după patru ani, fără Chivu

În ultimele patru ediţii de Cupa Italiei, în finală s-au bătut Inter şi AS Roma. Cristi Chivu a jucat trei finale în tricoul romanilor (2005,2006,2007) şi unul în echipamentul nerrazzurilor (2008). În sezoanele 2005 şi 2006 trofeul a ajuns la Inter Milano, iar în 2007 şi 2008 câştigători au fost capitolinii.

image

Cristi Chivu l-a strâns de gât pe fundaşul Lucchini

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite