Chivu: „Nu mai avem jucători ca Mutu” Vezi ce spune despre Benitez!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

Cristi Chivu a fost invitat azi-noapte la emisiunea „Prima Serata” de la Inter Channel, unde a răspuns întrebărilor puse de fani. Printre subiectele dezbătute: viaţa de familie, „Balonul de Aur” şi Adrian Mutu.

„E greu să mai găsim un campion ca Mutu. Nu ducem lipsă de talente, dar se chinuie când ajung afară din cauza mentalităţii. Lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie în fotbalul românesc, să sperăm însă că vor reveni la normal, vom avea din nou rezultate şi vom creşte tinere talente. E greu să găseşti tot timpul jucători ca Mutu, Messi şi Cristiano Ronaldo”, a spus Chivu, întrebat de situaţia din fotbalul românesc.

Căpitanul „tricolorilor” a mai spus că îi place să gătească pentru soţia şi cele două fiice ale sale şi că vrea să se implice cât mai mult în creşterea copiilor: „Mai gătesc din când în când pentru fetele mele. La mine acasă se mănâncă lejer şi sănătos. Ca tată îmi place să dau o mână de ajutor prin casă, vreau să particip la creşterea fetiţelor mele!”.

Totodată, Chivu nu a uitat să-i trimită o "săgeată" fostului său antrenor, Rafa Benitez, cu care s-a contrat de mai multe ori în cele şase luni petrecute de spaniol pe banca lui Inter. Un suporter a constatat că, de când antrenor e brazilianul Leonardo, Chivu e mult mai calm. Moment în care, acesta şi-a arătat cicatricea şi a spus: „Uneori, îmi mai intră aer pe aici”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite