Chivu: "Puteam marca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul întâlnirii de aseară, căpitanul Cristi Chivu a declarat că am fi putut învinge selecţionata Franţei dacă am fi avut mai multă prospeţime în atac. "Am fost foarte

La finalul întâlnirii de aseară, căpitanul Cristi Chivu a declarat că am fi putut învinge selecţionata Franţei dacă am fi avut mai multă prospeţime în atac.

"Am fost foarte uniţi şi am reuşit acest rezultat de egalitate. Am alergat foarte mult şi ne-am bătut pentru fiecare minge. Tactic, eu cred că am evoluat foarte bine în apărare. Dacă am fi avut mai mult curaj în atac, poate că am fi marcat. Mai avem două jocuri de disputat în această grupă şi este important să adunăm cât mai multe puncte pentru ca, la final, să reuşim calificarea", a precizat Chivu.

Mutu, iritat de schimbare

Căpitanul naţionalei a adăugat că, pentru a putea învinge Italia, trebuie să ştim să jucăm foarte bine tactic: "Vom vedea în ce formulă vom evolua şi cum vom aborda acel meci. Nu ştiu cât a contat lipsa de experienţă a colegilor mei, însă am compensat-o prin dăruire şi prin efort".

Adrian Mutu consideră că remiza cu Franţa este un rezultat bun. "Mă bucură rezultatul pentru că am avut o atitudine pozitivă. Am fost schimbat după ce am lipsit mult din joc, pentru că nu am avut prea multe mingi pe care să le valorific.

Deciziile selecţionerului nu sunt mereu pe placul nostru, în special pe placul meu. Per ansamblu, este bine că nu am luat gol de la o echipă care îşi propune să câştige Euro 2008. Partida cu Italia va fi foarte dificilă", a încheiat Adrian Mutu.

"Briliantul" a fost înlocuit în minutul 77 de Marius Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite