Chivu, la un pas de Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Chivu n-a plecat cu Inter în turneul amical din Indonezia, semn că discuţiile de prelungire a contractului cu nerazzurrii au picat definitiv.

Fostul căpitan al naţionalei României nu e de-acord cu oferta salarială (două milioane de euro pe an) pusă pe masă de echipa din Milano şi a pornit în căutarea unei noi echipe. Pe lângă interesul manifestat de cluburi precum Napoli, Getafe sau Valencia, a mai apărut şi varianta Galatasaray. Impresarul Giovani Becali, aflat în relaţii bune cu Fatih Terim, antrenorul campioanei Turciei, a confirmat tratativele.

"Chivu e un jucător de care Galatasaray e foarte interesată. A primit referinţe bune inclusiv de la Hagi şi Popescu. În aceste zile avem o întâlnire cu Terim", a declarat Becali. La formaţia "Cim Bom", Chivu ar putea încasa un salariu în jurul a trei milioane de euro pe an, dar şi o primă de instalare consistentă. Între timp, cum românul e pe picior de plecare din Italia, Inter Milano a plecat ieri în Indonezia pentru câteva meciuri amicale fără Cristi Chivu, intrat deja în vacanţa de vară.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite