Chin în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a suferit în faţa uneia dintre codaşele Ligii I, CS Otopeni, şi a reuşit doar o remiză smulsă în ultimul minut. Echipa lui Marius Lăcătuş a remizat, 1-1, cu formaţia ilfoveană şi a ratat ocazia de a urca pe primul loc al clasamentului Ligii I.  

Jocul Stelei a fost extrem de şters în prima repriză. În faţa unui adversar care nu şi-a propus decât să contracareze atacurile gazdelor, jucătorii lui Marius Lăcătuş au bătut pasul pe loc, nereuşind să-şi creeze ocazii clare la poarta fostului dinamovist Cristi Munteanu. Mijlocaşul Lovin a avut, în minutul 11, cea mai mare ocazie a roş-albaştrilor din prima parte a jocului.

Sătul de atacurile sterile ale colegilor, căpitanul Mirel Rădoi a urcat în careu la finalul reprizei şi a ameninţat poarta oaspeţilor, dar fundaşii Otopeniului au reuşit să respingă în corner. Repriza a doua a găsit o echipă stelistă mult mai insistentă. În numai cinci minute, roş-albaştrii au încercat poarta oaspeţilor, prin Szekely şi Lovin.

Toja a dezamăgit

Nemulţumit de randamentul columbianului Juan Toja, Lăcătuş l-a trimis în locul său pe portughezul Semedo, iar atacantul Bogdan Stancu i-a lăsat locul lui Pantelis Kapetanos, care a devenit cel mai periculos stelist pentru poarta oaspeţilor.

Negru şi Kapetanos au decis meciul

Antrenorul Otopeniului a făcut o mutare inspirată în minutul 63, când l-a trimis în joc pe fostul rapidist Vali Negru. După ce în mintuul 72 l-a întins serios pe Zapata cu un şut din 20 de metri, Negru a dat lovitura în Ghencea. Mijlocaşul a scăpat pe contraatac şi l-a învins pe portarul columbian al Stelei cu un şut de la 16 metri.

Steliştii au trecut repede peste şocul golului primit şi, în minutul 90+3, grecul Kapetanos a marcat cu o lovitură de cap. Steaua s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri şi a pierdut ocazia de a urca pe primul loc al clasamentului.

STEAUA:  1

Zapata – Ogăraru, D. Goian, Ghionea, P. Marin – Rădoi, Lovin – Szekely (Pleşan 82), Dayro, Toja (Semedo 57) – Stancu (Kapetanos 46) Antrenor: Marius Lăcătuş

OTOPENI:  1

Cr. Munteanu – Cl. Dumitrescu, Scarlatache, Diogo, Nibombe – Chiacu, Fl. Pârvu, Mărgărit, Cr. Constantin (Lazici 82) – Junior (V. Negru 63), Yontcha (Predescu 36) Antrenor: Marian Bucurescu

Au marcat: Kapetanos 90+3/Negru 87

Stadion „Steaua”: 7.000
Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite