Chivu a fost operat în urma accidentării din meciul cu Chievo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a fost operat la cap, miercuri, la un spital din Verona, după ce a suferit o accidentare în timpul jocului cu Chievo, din Serie A, informează ediţia electronică a cotidianului Gazzetta dello Sport.

"Fractura craniană pe care Chivu a suferit-o în timpul meciului cu Chievo a necesitat o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea hematomului apărut după ciocnirea cu Pellissier. Toată echipa Interului l-a vizitat pe român, după meci, la spital. Cu toate acestea, situaţia lui Chivu nu ar trebui să provoace griji", scrie sursa citată.

Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat după meciul contra lui Chievo, câştigat cu 1-0, că fundaşul român Cristian Chivu a suferit o fractură craniană. "Chivu este în spital, a suferit o fractură craniană, sperăm să-şi revină cât mai repede, dar cred că va sta mult timp departe de teren", a spus Mourinho, la postul TV al clubului.

Căpitanul naţionalei României s-a lovit la cap după un duel cu un Sergio Pellissier, în minutul 48 partidei cu Chievo.

Fundaşul român era conştient şi comunica în momentul în care a plecat cu ambulanţa spre spital, la câteva minute după începerea reprizei secunde a întâlnirii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite