Chelsea a început negocierile pentru Lukaku

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul de 17 ani este considerat drept unul dintre cei mai buni jucători din Europa şi este urmărit de cele mai puternice cluburi, printre care Real Madrid, Barcelona şi Manchester United.

Chelsea, echipa lui Roman Abramovici, nu vrea să-l piardă pe Romelu Lukaku, tânărul atacant al lui Anderlecht, aşa că a început deja nogocierile cu belgienii. Fotbalistul de 17 ani este considerat drept unul dintre cei mai buni jucători din Europa şi este urmărit de cele mai puternice cluburi, printre care Real Madrid, Barcelona şi Manchester United. Conform presei engleze, Abramovici vrea să evite o licitaţie în vară pentru fotbalist, aşa că a început demersurile pentru cumpărarea lui Romelu Lukaku. Din câte se pare, Christophe Henrotay, agentul jucătorului şi cel care deţine 25% din drepturile economice ale acestuia, ar agrea o mutare la Chelsea. În această iarnă, Anderlecht a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro de la Arsenal şi trage nădejde că în vară va obţine mai mult de 25 de milioane de euro.

Joacă la Anderlecht din mai 2009
Romelu Lukaku s-a născut la 13 mai 1993 la Antwerp, iar la vârsta de şase ani s-a înscris la clubul Rupel Boom. Aici a fost descoperit de Lierse, care l-a adus la echipa de tineret. A jucat în 68 de meciuri şi a marcat 121 de goluri. În 2006, Lierse a retrogradat în a doua divizie, iar Anderlecht a cumpărat nu mai puţin de 13 tineri jucători. Printre aceştia se afla şi Lukaku. La tineretul a lui Anderlecht a marcat 131 de goluri în 93 de jocuri, motiv pentru care a fost chemat la echipa mare. În mai 2009, când a împlinit 16 ani, Lukaku a semnat cu Anderlecht primul său contract de jucător profesionist. 11 zile mai târziu a debutat într-un meci cu Standard Liege. Anderlecht a pierdut cu 1-0, iar Lukaku a intrat pe teren în minutul 69. Între timp, şi-a făcut loc şi în echipa naţională a Belgiei, pentru care a marcat de două ori în nouă jocuri. În acest sezon, el a marcat 11 goluri în 29 de etape

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite