Chelsea vrea un stadion nou de 60.000 de locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Stamford Bridge ar putea deveni istorie în curând
Arena Stamford Bridge ar putea deveni istorie în curând

Şefii clubului londonez de fotbal Chelsea FC plănuiesc să construiască un nou stadion în locul actualului Stamford Bridge.

Conform cotidianului "The Guardian", conducătorii lui Chelsea vizează un teren, aflat în paropiere de locul vechii arene, dar acest loc este ţintit şi de o altă companie care doreşte să construiască locuinţe. Proiectul este dificil pentru că cei de la Chelsea nu vor ca noua arena să fie departe de cea din prezent, iar locurile unde ar putea fi ea contruită sunt foarte puţine.

Şefii "albaştrilor" vor cu orice preţ sî contraiască o nouă arena, care să aibă minimum 60.000 de locuri, în locului actualului stadion care are o capacitate de 42.000 de locuri. Motivele ţin de latura financiară şi economică având în vedere numărul mare de susţinători pe care îl are Chelsea.

"Cu singuranţă nu vom părăsi Vestul Londrei, dar nu prea avem multe variante. Trebuie să marim încasările obţinute în zilele cu meciuri care sunt mai mici decât ale rivalelor noastre care au stadioane mult mai mari. Deocamdată, însă, nu ştiu când ar putea fi consturită noua arenă", a spus Bruce Buck, preşedintele clubului Chelsea FC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite