Chelsea cere suspendare imediată a lui Mutu, pe o perioadă nedeterminată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezii de la Chelsea vor cu orice preţ să primească cel 17 milioane de euro pe care le ce ca despăgubiri după ce Adrian Mutu a fost dat afară de club în 2004 pentru consum de droguri.

Agentul Victor Becali a confirmat pentru Sky Sport 24 că Chelsea a cerut la FIFA suspendarea imediată pe timp nedeterminat a lui Mutu  pentru neplata celor 17 milioane de euro stabilite ca despăgubiri in urma "scandalului cocaina". Ultima soluţie pe care o vor încerca avocaţii lui Mutu este o întâlnire cu oficialii lui Chelsea, în urma căreia să ajungă la un acord pentru ca acest dosar să fie oprit.

În august 2003, Adrian Mutu şi Chelsea au semnat un contract de muncă pentru cinci ani. În luna octombrie 2004, în urma unui control antidoping pozitiv, Chelsea a reziliat contractul, rezilierea având efect imediat. Fotbalistul, care consumase cocaina, a fost exclus din toate competitiile sportive timp de şapte luni. Clubul Juventus a profitat de situaţie şi l-a legitimat gratis pe jucător, ceea ce a amplificat nemulţumirea celor de la Chelsea.

În prezent, Mutu este oricum suspendat până în luna octombrie după ce la începutul acestui an a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite