Chelsea, stop la transferuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea, stop la transferuri!
Chelsea, stop la transferuri!

Clubul Chelsea nu mai are voie să facă transferuri timp de un an, până în luna ianuarie a anului 2011, în urma unei decizii a FIFA, care a considerat că formaţia londoneză l-a forţat pe juniorul Gael Kakuta de la Lens să îşi rupă contractul cu francezii, informează, joi, BBC.

"Oficialii clubului Chelsea au anunţat că vor studia cu atenţie această decizie, iar în cel mai scurt timp vor face un comentariu public. Ceea ce este cert, este că englezii vor face apel la această decizie, ei urmând să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne", scrie cotidianul britanic.

În urma plângerii depuse de clubul Lens, care l-a pierdut pe Kakuta în anul 2007, jucătorul a fost obligat să le plătească francezilor daune în valoare de 780.000 de euro, în timp ce Chelsea trebuie să achite formaţiei din Ligue 1 penalităţi sportive în valoare de 130.000 de euro. De asemenea, Kakuta a fost suspendat timp de 4 luni din toate competiţiile.

Kakuta era jucătorul lui Lens, iar în 2007 a ajuns la Chelsea fără acordul francezilor. Aceştia s-au adresat FIFA, iar Comisia de Disciplină a forului mondial a decis să îi sancţioneze pe cei de la Chelsea, considerând că englezii l-au determinat pe fotbalist să îşi rupă înţelegerea cu Lens.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite