Chelsea-show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara lui CFR Cluj în Liga Campionilor s-a distrat ieri cu Middlesbrough (5-0). Egală a lui CFR la începutul lunii octombrie, Chelsea e de neoprit în Premier League.

Ultima demonstraţie de forţă a elevilor lui Scolari a avut loc ieri pe un stadion de tristă amintire pentru stelişti, Riverside din Middlesbrough. Lideri la zi în campionatul englez, elevii lui Luiz Felipe Scolari au trecut lejer de “Boro”, scor 5-0. Ivorianul Salomon Kalou a deschis scorul în minutul 14, însă Chelsea s-a dezlănţuit abia în repriza secundă.

Brazilianul Belletti (51), Kalou (54) Lampard (63) şi Malouda (67) au marcat golurile victoriei londonezilor, care încheie a opta etapă a Premier League pe primul loc.

Cu As Roma, fără Michael Ballack

Marţi, în timp ce clujenii de la CFR întâlnesc pe Bordeaux în Liga Campionilor, Chelsea primeşte vizita Romei. Englezii nu-l vor putea folosi la această partidă pe germanul Michael Ballack, accidentat în partida naţionalei Germaniei cu Ţara Galilor. Chelsea şi CFR ocupă primele două locuri ale grupei A a Ligii Campionilor, cu 4 puncte după două meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite