Chelsea şi-a rezervat hotel pentru finala Ligii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara lui CFR Cluj din Liga Campionilor, Chelsea, şi-a făcut deja rezervare pentru finala de la Roma. Chiar dacă competiţia este încă în faza grupelor, britanicii au sunat la hotelul

Adversara lui CFR Cluj din Liga Campionilor, Chelsea, şi-a făcut deja rezervare pentru finala de la Roma. Chiar dacă competiţia este încă în faza grupelor, britanicii au sunat la hotelul Cavalieri din Roma şi au rezervat mai multe camere pentru data de 7 mai, atunci când va avea loc ultimul act.

Preţul unei camere pleacă de la 1.000 de euro şi poate ajunge până la 8.000 de euro pentru un apartament.

Favoriţi la casele de pariuri

Mutarea a fost ironizată de presa britanică care a scris că “o echipă care nu a câştigat niciodată Liga Campionilor şi care nu a putut învinge pe CFR Cluj a ajuns să-şi rezerve hotel pentru finala de la Roma”. 

“Ştiu că mai este mult până la finală, dar îmi place acest hotel. Este frumos, iar din cameră priveliştea este extraordinară. Vrem să ne întoarcem în mai şi vreau deja să facem rezervări”, a spus antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari. Interesant este că şi casele de pariuri o consideră pe Chelsea drept principala favorită la câştigarea Ligii Campionilor. Imediat în spatele britanicilor se află Manchester United şi Barcelona.

Anul trecut, Chelsea a pierdut finala Ligii Cam­pi­onilor în faţa celor de la Manchester United, 5-6 după penalty-uri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite