Chelsea oferă 47 milioane de euro pe Neymar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar, cel mai talentat tânăr jucător brazilian
Neymar, cel mai talentat tânăr jucător brazilian

Şefii clubului londonez Chelsea au făcut o ofertă de aproximativ 47 de milioane de euro pentru atacantul brazilian Neymar, iar conducerea clubului Santos le-a permis englezilor să negocieze cu jucătorul.

Dorit de Real Madrid şi Barcelona, Neymar poate fi suflat de sub nasul spaniolului de miliardarii de la Chelsea. Noul antrenor al "albaştrilor", Villas Boas, are ambiţii mari, astfel că patronul Roman Abramovici nu se uită la bani pentru a-i transfera jucătorii doriţi.

Astfel, Santos se vede nevoită să renunţe la jucător: "Noi nu am fi vrut să renunţăm la el, dar există o clauză de reziliere de 47 milioane de euro. Cinci cluburi mari din Europa sunt dispuse să ofere suma asta. Noi procedăm corect. Mai întâi ne contactează clubul, apoi pot să negocieze direct cu agenţii jucătorului", a spus preşedintele lui Santos, Luis Alvaro Ribeiro.

Chelsea l-a mai ofertat o dată pe Neymar, în vara trecută, dar şefii lui Santos s-au supărat şi au repsins tranzacţia pentru că englezii au vorbit întâi cu jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite