Chelsea, eliminată din Cupa Ligii de Burnley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoc în turul patru al Cupei Ligii Angliei. Echipa bogaţilor, Chelsea, a fost învinsă la lovituri de departajare de către formaţia din eşalonul secund Burnley, scor 4-5, după ce la finalul

Şoc în turul patru al Cupei Ligii Angliei. Echipa bogaţilor, Chelsea, a fost învinsă la lovituri de departajare de către formaţia din eşalonul secund Burnley, scor 4-5, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1. Golul celor de la Chelsea a fost marcat de Drogba, în minutul 27, în timp ce pentru echipa vizitatoare a marcat Akinbiyi, în minutul 70.

Deşi abia a revenit pe teren după o accidentare, Drogba ar putea sta iar în tribune. La meciul cu Burnley, spectatorii l-au înjurat pe atacantul ivorian tot timpul, iar la golul marcat de Chelsea, au aruncat cu monede în el. Drogba le-a răspuns acestora arătându-le „degetul mijlociu” şi aruncând înapoi monedele.

Drogba i-a înjurat pe spectatori

Ivorianul a primit doar cartonaş galben de la arbitru, dar este pasibil de o suspendare mare. Burnley se află pe locul cinci în divizia secundă, iar cel mai bine plătit jucător este căpitanul Steven Caldwell, care încasează anual 400.000 de lire sterline. Prin comparaţie, John Terry, căpitanul lui Chelsea, câştigă 600.000 de lire sterline pe lună. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite