După Chelsea, egali cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR a reuşit doar un egal la Galaţi, la patru zile după ce a remizat cu vicecampioana Angliei. Echipa lui Maurizio Trombetta a ratat ocazia de a se apropia de vârful clasamentului şi râmâne, până la finalul meciurilor de astăzi, pe locul cinci al clasamentului.

CFR Cluj a început partida în stil de mare echipă. La patru zile după încleştarea din Liga Campionilor cu Chelsea, ardelenii au intrat decişi pe teren şi au deschis scorul în minutul 18 prin lovitura de cap a lui Gabriel Mureşan.

Gălăţenii însă şi-au revenit rapid, graţie unui „cadou” al lui Panin. Fundaşul a venit lansat în careul său şi a respins în proprie poartă un balon centrat, de pe partea stângă, de către Sălăgean. În repriza a doua, clujenii au cerut un penalty după ce Sixto Peralta a căzut în careu, într‑un duel cu mijlocaşul gazdelor, Iorga. Arbitrul Lajos a lăsat jocul să continue, provocând nemulţumirea oaspeţilor.

Gălăţenii au vandalizat autocarul CFR-ului

Câţiva ultraşi ai grupării gălăţene au scris sâmbătă seară mesaje jignitoare pe autocarul echipei CFR Cluj, cu ajutorul unui spray de culoare albă.

Pe autocarul parcat în faţa hotelului Galaţi se puteau observa mesaje care încurajau echipa Oţelul sau conţineau trivialităţi, dar şi referiri de natură xenofobă precum: „Afară cu ungurii din ţară”. Autocarul a fost dus la un service auto, unde au fost şterse mesajele, apoi a fost păzit de forţele de ordine până la plecarea clujenilor de la Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite