Chelsea, călcată în picioare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea a ratat ocazia de a-şi asigura locul în optimile Ligii Campionilor mai devreme, pierzând umilitor în faţa lui AS Roma, scor 3-1. Englezii, care nu au mai luat trei goluri într-un

Chelsea a ratat ocazia de a-şi asigura locul în optimile Ligii Campionilor mai devreme, pierzând umilitor în faţa lui AS Roma, scor 3-1.

Englezii, care nu au mai luat trei goluri într-un meci de pe 19 martie (4-4 cu Tottenham, în Premier League), au fost conduşi la trei goluri diferenţă după nici o oră de joc, pentru romani înscriind Panucci (34) şi muntenegreanul Vucinici (48, 58).

Echipa lui Luiz Felipe Scolari a reuşit golul de onoare prin Terry, cu un sfert de oră înainte de final şi a terminat meciul cu un om mai puţin, după eliminarea lui Deco (81).

Rezultatul l-a înfuriat pe Scolari: “Aşa e când comiţi erori în faţa unor asemenea jucători. Când primeşti trei goluri, e clar că se întâmplă ceva şi că trebuie să munceşti mult.

Acum, în clasament, suntem încă în avantaj pentru că mai avem nevoie doar de trei puncte pentru a ne califica. Cât despre eliminarea lui Deco, sunt sigur că dacă în locul său ar fi fost un jucător de la AS Roma, acesta nu ar fi fost eliminat”, a comentat brazilianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite