Chelsea, sub blestemele lui Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea, sub blestemele  lui Mutu
Chelsea, sub blestemele lui Mutu

Londonezii sunt presaţi să arate bunăvoinţă în cazul românului pentru a scăpa de interdicţia la transferuri. La 15 septembrie, Tribunalul Federal Elveţian va analiza apelul făcut de avocaţii lui Adi Mutu la sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv privind datoria de 17 milioane de euro.

Peste o săptămână, „Briliantul” va şti dacă poate să se concentreze din nou asupra fotbalului sau dacă va fi nevoit să ducă procesul cu Chelsea în instanţele civile, mai exact la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Până atunci, presa din Albion atrage atenţia asupra situaţiei delicate prin care trece Chelsea.

Pentru nereguli în transferul unui tânăr jucător francez, britanicii au primit recent de la FIFA interdicţia de a face transferuri până în ianuarie 2011, decizie pe care o vor contesta la…TAS!

„Este ironic faptul că Chelsea se va prezenta în faţa aceleiaşi comisii care a fost atât de binevoitoare cu ea în cazul Mutu. De câtă bunăvoinţă va avea parte Chelsea dacă nu îi va arăta deloc lui Mutu?”, se întreabă editorialistul Steven Howard de la cotidianul „The Sun”. Reluarea relaţiilor de colaborare dintre Adi Mutu şi firma de impresariat a fraţilor Becali a deschis noi căi de rezolvare a situaţiei.

Mutu intră în politică!

„Cred că vechii săi manageri vor încerca ceva la nivel politic”, a afirmat unul dintre cei mai cunoscuţi procuratori din Italia, Antonio Caliendo. Astfel, una dintre variantele pe care le are la îndemână Giovanni Becali este să ajungă la clemenţa lui Roman Abramovici pe filiera Ramzan Kadîrov (preşedintele Ceceniei şi al clubului Terek Groznîi) – Vladimir Putin (preşedintele Rusiei şi un apropiat al lui cu Abramovici). De asemenea, nu este exclusă nici negocierea directă cu miliardarul rus. „Pe Abramovici nu-l interesează banii, ci a vrut să demonstreze că Mutu a greşit!”, a spus acelaşi Caliendo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite