Chelsea şi Liverpool, perdantele serii în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a 22-a din Premier League a accentuat şi mai mult criza în care se află  Chelsea şi Liverpool.

Campioana a pierdut cu 0-1 la Wolverhampton şi a acumulat doar 10 puncte în ultimele 11 meciuri. Chiar dacă admite că echipa sa are şanse mici să-şi păstreze titlul, antrenorul Carlo Ancelotti nu se gândeşte că ar putea fi demis: „Nu mă tem că voi fi dat afară. Chiar ar fi o surpriză. Ce mă îngrijorează este că ne îndepărtăm de obiectiv”, a declarat italianul.

Mult mai gravă este situaţia în care se află managerul lui Liverpool, Roy Hodgson. „Cormoranii” au fost bătuţi măr de Blackburn, 3-1, după ce gazdele au condus cu 3-0, iar fanii vor neapărat ca tehniciannul să fie dat afară după ce echipa a ajuns la 4 puncte de retrogradare. „A fost o zi foarte proastă. Vreau să-i asigur pe fani că tristeţea lor este cel puţin egală cu cea din vestiar. Este frustrant şi sunt trist că i-am dezamăgit în special pe fanii care ne încurajează mereu”, a spus Hodgson. El ar putea fi înlocuit cu fosta glorie a clubului Kenny Dalglish.

Arsenal şi City au remizat
Derby-ul etapei între Arsenal şi Manchester City s-a terminat fără gol, 0-0. „Tunarii” au ratat ocazia de a urca pe locul doi în clasament, întrecându-se în ratări în faţa unei echipe adverse care nu s-a regăsit mai deloc în partida de aseară.

Jucătorii găzdă au trimis de trei ori mingea în bară în prima repriză, iar finalul de meci a fost tensionat, Sagna (Arsenal) şi Zabaleta (City) fiind eliminaţi.

Newcastle United a reuşit scorul serii, după ce a învins West Ham United cu scorul de 5-0.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite