FOTBAL: Peter Kenyon nu va mai fi director executiv la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Peter Kenyon nu va mai fi director executiv la Chelsea
FOTBAL: Peter Kenyon nu va mai fi director executiv la Chelsea

Directorul general al echipei Chelsea, Peter Kenyon, va renunţa la această funcţie începând cu data de 31 octombrie, însă va rămâne la gruparea londoneză în calitate de director, informează site-ul oficial al clubului englez.

"Sunt mândru de perioada petrecută la Chelsea şi de relaţiile de prietenie pe care le-am legat aici. Sunt în fotbal de 15 ani şi pot spune că experienţa de la Chelsea este una dintre cele mai frumoase din carieră. A fost o provocare să mă alătur celor de la Chelsea şi, împreună cu staff-ul tehnic, cu jucătorii şi cu patronul Roman Abramovici, cred că am reuşit să construim, într-o perioadă destul de scurtă, un club care va face parte din elita fotbalului european mulţi ani de aici înainte. Aceasta este cea mai mare realizare a mea", a spus Kenyon pentru site-ul oficial al grupării engleze.

Peter Kenyon, care a preluat funcţie de director executiv al clubului Chelsea în 2004, după o perioadă de trei ani petrecută la Manchester United, va rămâne la gruparea londoneză în calitate de director, fără atribuţii executive, şi va reprezenta în continuare clubul în diverse comisii. "Sunt încântat că relaţia noastră nu se va încheia şi voi continua să contribui la menţinea clubului Chelsea în elita europeană", a mai spus Kenyon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite