FOTBAL: Franck Ribery, principala ţintă a lui Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Franck Ribery, principala ţintă a lui Chelsea
FOTBAL: Franck Ribery, principala ţintă a lui Chelsea

Mijlocaşul echipei de fotbal Bayern Munchen, Franck Ribery, este în atenţia lui Chelsea Londra, francezul fiind principala ţintă a clubului englez, în perioada de transferuri din iarnă.

Clubul din vestul Londrei este liber să semneze cu orice jucător care doreşte să evolueze la "The Blues", după ce Curtea de Arbitraj Sportiv a ridicat interdicţia de transferuri impusă de FIFA.
FIFA a hotărât că Chelsea nu va mai putea semna cu niciun jucător până în 2011, după ce a fost gasit vinovat în determinarea fotbalistului Gael Kakuta de a rupe contractul cu gruparea franceză Lens.

Potrivit unui raport în ziarul The Telegrapf, această achiziţie a lui Franck Ribery, este considerată foarte greu de realizat datorita faptului că foarte multe cluburi sunt interesate de semnătura francezului.

Urmare a tendinitei cu care se confruntă la genunchiul stâng, Ribery va fi indisponibil în dubla manşă cu Irlanda, pentru barajului de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, care va avea loc pe data de 14, respectiv 18 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite