FOTBAL: Deco vrea să plece de la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul portughez al lui Chelsea Londra, Deco, a declarat, joi, că nu se mai simte bine la actualul său club şi a lasat să se înţeleagă că s-ar putea transfera la Inter Milano, pentru a lucra din nou cu fostul său antrenor de la FC Porto, Jose Mourinho, informează AFP.

"Nu îmi mai prieşte experienţa de la Chesea şi trebuie să găsesc o altă soluţie. Sunt dispus să accept o nouă provocare, unde să am din nou plăcerea de a juca fotbal", a spus mijlocaşul de origine braziliană, care s-a referit şi la posibila sa destinaţie: "Recunosc că există un interes din partea unui club. Inter? Să munceşti sub comanda lui Mourinho este sinonimul succesului".

Deco, în vârstă de 31 de ani, evoluează pentru Chelsea din vara lui 2008, când a fost transferat de la FC Barcelona. La echipa londoneză, internaţionaul portughez a avut un debut de sezon reuşit, dar odată cu demiterea lui Felipe Scolari, în luna februarie, şi venirea lui Guus Hiddink ca interimar, jucătorul lusitan a mai avut doar apariţii sporadice până la finalul stagiunii.

Înainte de a fi achiziţionat de FC Barcelona, Deco a activat la FC Porto, unde sub comanda lui Jose Mourino a câştigat Liga Campionilor şi Cupa UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite